Ett helt nytt sätt att låna

Testa ett helt nytt sätt att låna

Har du fått nej från andra långivare? Inte undra på när så många förlitar sig på samma, gamla kreditregler. På banky fattar vi beslut på förtroende snarare än kredithistorik.

Så här går det till

Vi är Banky

Banky grundades med ambitionen att hjälpa kunder som, på grund ett gammalt sätt att kreditpröva, bara har dyra högkostnadskrediter att välja mellan. Ibland till flera hundra procent i ränta vilket vi inte tycker är värdigt någon. Genom att grundligt och automatiskt analysera våra kunders ekonomi, med tonvikt på betalningsförmåga, samt bara betala ut lån till kunder som har stöd från en borgensman, kan vi bidra till lån med schyssta villkor.

Ett helt nytt sätt att låna

Har du fått nej från flera långivare? Inte undra på när så många förlitar sig på samma, utdaterade data och processer. Hos Banky gör vi saker annorlunda. För oss är det viktigaste att du får ett lån som du kan betala tillbaka. Genom ett unikt sätt att kreditpröva i kombination med ett förtroendebaserat förhållningssätt till risk gör att vi kan skapa nya möjligheter för dig som låntagare.

Prata med en riktig människa

Vår kundtjänst finns här för dig om du behöver hjälp. Vi har öppet . Du når oss enklast på:

eller på

Var sjätte minut ansöker någon om ett bättre lån hos Banky.

Fördelar med Banky privatlån

Vad kan jag låna till?

Vanliga frågor och svar